Overslaan en naar de inhoud gaan
Comfortdeals
Tot € 80 korting per gemotoriseerd screen

SC800-ZIP Facade

Hét voorzetscreen voor glasgevels

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Dankzij een ingenieus montageprofiel is ons uiterst solide voorzetscreen SC800-ZIP nu ook mogelijk voor grote glasgevels! Door hun smalle raamprofiel vragen deze immers om een centrale verankering van het screen in de kern van het glasgevelprofiel. Ons nieuw montageprofiel ‘Protect Glass’ wordt daar dan ook eenvoudig met één schroef bevestigd, waarna de geleiders er met een clip op vastgemaakt worden. Zo krijg je alle voordelen van ons duurzaam screen, zonder risico op glasbreuk!

 

 

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

Unieke voordelen

 • 'Protect Glass' profiel

  Ingenieus, uniek montageprofiel 'Protect Glass' voor grote glasgevels, met zeer smalle raamprofielen: geen risico op glasbreuk
 • Superisolerend

  De kast wordt zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies.
 • Anti-doekslijtage technologie Xglide

  Deze unieke technologie zorgt voor minder wrijving tussen het doek en de kast waardoor het doek aanzienlijk langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.
 • Strak gespannen doeken

  Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven.

Geen risico op glasbreuk

Door hun smalle raamprofiel vragen glasgevels om een centrale verankering van het screen in de kern van het glasgevelprofiel. Ons nieuw montageprofiel ‘Protect Glass’ wordt daar dan ook eenvoudig met één schroef bevestigd, waarna de geleiders er met een clip op vastgemaakt worden.

Technische gegevens

 • Max. breedte: 5 m
 • Max. hoogte: 6 m
 • Max. oppervlakte: 18 m²
 • Beschikbare kastmaten: 73x73, 90x90, 110x110, 150x150
 • Beschikbare doeken: Soltis Horizon 86, Soltis Perform 92, Soltis Opaque B92, Serge 600, Serge 1%, Serge 600 Lunar

Voor elke goesting een kleur

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Ontdek onze innovatieve laktechnieken

Comfort binnen handbereik

Bediening kan manueel of automatisch via een handzender, smartphone of tablet.

Bovendien kan die veilig worden aangesloten op home domotica.

Ontdek de mogelijkheden

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium