Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonwering

1000 oplossingen
voor 1 zon

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van de schaduw. Schadelijke uv-stralen hebben er iets mee te maken. En die dame blanche op je terras die minder snel smelt misschien ook.
Zonwering lijkt eenvoudig, maar is dat allerminst.

Hoever je wil overkappen, de ruimte die je hebt, vorm van je muur, de stijl en kleur van je scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … allemaal dingen die bepalend zijn voor je keuze.
Daarover denken we bij Harol graag mee na.

Ontdek hieronder welke Harol-zonwering best bij je past, of laat je helpen door een Harol-verdeler.

Zonwering en schermen; goed voor gezondheid en gezelligheid

Energie-efficiëntie

Elke zonwering die voor het raam is geplaatst, houdt licht én warmte buiten. Zo geniet je continu van een aangenaam binnenklimaat en morgen energiebronnen zoals airco-systemen je woning minder koelen. . Maar er is meer: onze zonwering laat het zonlicht ook binnen wanneer je wil, voor een natuurlijke opwarming van je woning. Resultaat: een mooie besparing op je energiefactuur.

Kleuren

Ons uitgebreid gamma zonwering kan de meest uiteenlopende bouwstijlen aan, van klassiek tot ultramodern. Elke oplossing realiseren we op maat. Kies uit meer dan 300 kleuren. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Zo matchen onze oplossingen steeds perfect met je woonstijl.

Veiligheid

De structuur van onze oplossingen is gemaakt uit duurzaam aluminium en onderworpen aan diverse mechanische en dynamische belastingsproeven zoals regen, wind ... Al onze zonwering-oplossingen dragen bovendien het CE-label: Europese richtlijn rond veiligheid. De plaatsing gebeurt steeds door ervaren vakmannen. Ook zo werken we aan je veiligheid.

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium