Overslaan en naar de inhoud gaan

Rolluiken

Bespaar op je energiefactuur dankzij rolluiken

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Een rolluik moet sterk zijn in dingen niet doen: je kamer laten afkoelen in de winter. Of ze te fel laten opwarmen in de zomer. Geluid binnenlaten. Of inbrekers toegang geven. Dankzij onze rolluiken kan jij andere dingen wél doen. Zoals meer genieten van elke kamer. Rolluiken moeten handig zijn, en gemakkelijk om te installeren. Tijdens de bouw of later bij een renovatie. Onze rolluiken sluiten naadloos aan bij je woning, welke stijl je ook kiest.

Ontdek hieronder welke Harol-rolluiken best bij je passen, of laat je helpen door een Harol-verdeler.

Houd je privé binnen en geluid buiten

Energie-efficiëntie

Bespaar resoluut op je energiefactuur met de energie-efficiënte oplossingen van Harol. Die evolueren continu mee met de steeds strenger wordende eisen op het vlak van energieverbruik. Zo integreren we innovatieve elementen waarmee we zon en koude optimaal buitensluiten. De automatische koppeling aan diverse weersituaties garandeert een maximaal rendement.

Veiligheid

De oplossingen van Harol geven niet alleen karakter aan je woning. Ze beschermen ook je gezin tegen ongewenste bezoekers. Onze speciaal ontwikkelde veiligheidspakketten gaan zelfs een stap verder. Robuuste uitrustingen en automatische besturingssystemen zorgen voor nog meer weerstand. En laten bij langdurige afwezigheid zelfs uitschijnen dat je thuis bent. Zo gaat er niemand aan de haal met je veiligheidsgevoel.

Kleuren

Ons uitgebreid gamma rolluiken kan de meest uiteenlopende bouwstijlen aan, van klassiek tot ultramodern. Elke oplossing realiseren we op maat. Kies uit meer dan 300 kleuren en ruim gamma lamellen met bijpassende kleuren. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Zo matchen onze oplossingen steeds perfect met je woonstijl.

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium