Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties

Gezelligheid in een garagedeur.

deel-op-sociale-media

Bart en Nadia houden van een gezellig avondje in één van hun salons. Ze hebben er namelijk twee, om het extra knus te maken. Ze hadden echter last van een koele tocht die telkens de sfeer verbrak. Deze tocht vond onder andere zijn ingang via de garagedeur en trok via de woonkamer doorheen het hele huis. Met een extra isolerende garagedeur is de kille geest echter verjaagd en spant gezelligheid opnieuw de kroon in beide salons.

Bart en Nadia zijn gezelligheidsmensen. Erg vriendelijk en altijd te vinden voor een babbel in één van hun salons. Jawel, één van, want ze hebben er twee. Na een uitbreiding van de keuken kwam ruimte vrij in de woonkamer. Om een rommelhoek te vermijden, kozen Bart en Nadia voor een meer gezellige oplossing met een tweede salon. Want het kan nooit té knus en comfortabel zijn. Toch was er een sfeerbreker ten huize Vanierschot.

Wanneer het buiten koud was -wat tijdens de winter wel eens voorkomt- voelden Bart en Nadia een onaangename tocht passeren doorheen het hele huis.

Het koppel heeft enkele stappen ondernomen om deze kille tocht te verjagen. Ze lieten een nieuwe verwarmingsketel plaatsen, het dak werd volledig vernieuwd en er werden Harol-voorzetrolluiken en een Harol-garagedeur geïnstalleerd. Die laatste was cruciaal, aangezien de garage zich naast de woonkamer bevindt en de temperatuur van de woonkamer mee beïnvloedt.

Bart is onder de indruk van de technische afwerking van de garagedeur.

Hij is productmanager bij een wereldspeler van industriële lijm- en bevestigingsproducten en weet wanneer hij met kwalitatieve materialen te maken heeft. Het oog voor detail dat hij nodig heeft voor zijn werk, laat hij vaak kritisch los in eigen huis. Niet toevallig kwamen ze bij Harol terecht. De perfectionistische Harol-attitude vond mooi aansluiting bij Bart’s verwachtingen. En de superisolerende Harol-garagedeur nog meer.

 

Het resultaat heeft zo zijn voordelen. Nadia vertrekt ‘s ochtends in een warme auto naar het werk. Geen nood aan zetelverwarming dus. Bovendien neemt de auto minder plaats in. Vroeger moest de wagen een meter van de deur staan, anders kon de garagedeur niet kantelen. Vandaag parkeert Nadia de auto zonder problemen tot vlak bij de sectionale garagedeur. Dat creëert ruimte. Voor een grotere auto? Nee, wel voor Bart zijn Vespa. In de warme garage komt die comfortabel de winter door. Zo is Bart gerust dat bij het begin van de lente een snelle opblinkbeurt volstaat, waarna hij de Vespa naar buiten rijdt voor een eerste ritje.

De overige gewonnen ruimte wordt ingenomen door het wasrek. Zo kan de was al eens weekje blijven liggen, achteraf is er toch voldoende plaats. Bovendien kan Nadia nu wassen en strijken met aangename temperaturen in de garage. De garagedeur is niet enkel isolerend qua warmte, ook op vlak van geluid houdt deze alles tegen. En indien Nadia de volumeknop van de radio volledig wil opendraaien tijdens het strijken om luidkeels mee te brullen, gaan de mensen op straat daar niets van merken. Dat is gezelligheid, ook voor de buren.

In de garage mag het er misschien luid aan toe gaan, de garagedeur zelf is muisstil.

Wanneer je deze opent of sluit, hoor je nauwelijks iets. Bart vindt dat geweldig. Als kenner is hij erg tevreden over het geluid van de garagedeur. Meer bepaald het ontbreken ervan. Geen garagedeur die de rust van hun rustige buurt komt verstoren.

 

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium