Overslaan en naar de inhoud gaan

Trends & innovaties

Welk type buitenleven doet jou beter buiten leven?

deel-op-sociale-media

Zit je graag buiten, maar besef je dat je daarvoor niet in het ideale land woont? Wees de opwarming van de aarde een stapje voor en bekijk onze buitenleven-oplossingen. Daarmee kan je het zonlicht afstellen en wind en regen weren. Hieronder vind je de drie types buitenleven, die je bovendien volledig naar wens kan aanpassen. 

1. Kantelbare lamellen

Lamellen geven je de vrijheid te kiezen. Kiezen tussen open, dicht, een beetje dicht of zelfs iets daartussen. Als de zon binnenvalt via het zuidoosten kan je de hoeveelheid lichtinval minutieus regelen. Ook wanneer het regent of sneeuwt blijf je droog dankzij het ingenieus afwateringssysteem.

2. Vouwdaksysteem

Een buitenleven met vouwdak is ideaal voor grotere oppervlaktes. Het dak kan je volledig openen en sluiten. Zo geniet je maximaal van de warme zonnestralen. Wanneer het mooi weer is tenminste. Bij regen voorkomen de weerbestendige doeken de evacuatie van je eettafel naar binnenshuis. Buitenleven met vouwdaksysteem kan zowel vrijstaand als tegen de gevel worden geplaatst. Verder behoren verwarming, verlichting en zijdelingse screens tot de mogelijkheden, voor een oplossing op maat.

3. Terrasoverkappingen

Een vrijstaande zonwering met twee knikarmschermen of een terrasoverkapping met afrolbaar doek zijn een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen voor je terras. Het houdt je terras koel en biedt schaduw, ook bij grote oppervlaktes. Met een afrolbaar doek kan je je terras bovendien afschermen voor volledige privacy en bescherming. Met een elektrische bediening hoef je zelfs niet uit je ligzetel te komen. Zonder twijfel de gezelligste plek in je tuin.

Ontdek de verschillende buitenleven-oplossingen of doe inspiratie op in de Harol-brochure.

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

 

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium