Overslaan en naar de inhoud gaan

Referenties

Zonwering en schermen; goed voor gezondheid en gezelligheid.

deel-op-sociale-media

Katrien en Jan hebben 3 kindjes. Een levendig huishouden dus. Ze zochten naar mooie maar vooral praktische oplossingen om hun drukke leven iets makkelijker en comfortabeler te maken. Hoe beheers je het klimaat in je woning bijvoorbeeld? Hoe geniet je van buiten, wetend dat de zon fel kan zijn? Hoe hou je het huis netjes of laat je het netjes lijken? Allemaal vragen die beantwoord werden met hun zonwering en schermen.

Katrien en Jan hebben een kersvers baby-jongetje. Gus. Natuurlijk was er al lang de droom voor een derde -ze hebben namelijk al 2 dochters; Mila en Olivia. Maar voor Katrien kwam er naast die droom toch een extra eis op tafel. Nee, niet dat Jan ‘s nachts zijn luier- en flesjesaandeel zou moeten opnemen, maar dat er zonwering zou komen eens ze terug zwanger was. En zo geschiedde.

 

Het lijkt een onderhandeling, maar het gaat eigenlijk om herkenbaar kleinmenselijk comfort. Comfort dat voor zwangere vrouwen des te belangrijker is. Want tijdens die maanden lijkt het wel een paar graden warmer, tot zwetens toe. Alle dingen die het dragen van een kind dan draaglijker maken, zijn dan fijn meegenomen.

Zoals elke ouder zal beamen, is een nieuw kindje met z’n kwetsbare velletje het meest fragiele lid van een gezin.

Een zon die ieder jaar meer huid lijkt te verbranden, is iets dat je dan ver weg wil houden.

Anderzijds is de zon vaak toch schaars zodat we allemaal optimaal willen genieten van die spaarzame momenten dat ze wél schijnt. Harol-zonwering is dan een oplossing. Een uitschuifbaar vlak dat je controle geeft over wat er boven je hoofd gebeurt.

 

Concreet betekent dat bijna 30 m schaduw over de hele breedte van het terras.

Maar ook dat de avonden hier minder kil aanvoelen omdat de warmte onder het zeil blijft hangen. Ingebouwde meerkleurige ledverlichting geven een extra reden aan laatblijvers om nog even te blijven hangen. Als de zonwering gesloten is, vormt ze niet meer dan een strakke balk tegen de gevel. Perfect in harmonie met de woning.

 

Naast de nieuwe zonwering heeft het gezin al een paar jaar screens. Geïntegreerd in de gevels, in een tint die mooi matcht met de steen. Die screens leveren ook best wat voordelen op. Muggen wijken bijvoorbeeld sneller uit naar de buren, want hier geraken ze niet binnen. De temperatuur in huis blijft relatief stabiel. Een afscherming langs de buitenkant houdt namelijk méér zon tegen dan gordijnen langs binnen. Dus ja, hun babybox mag gerust naast het raam aan de zuidkant blijven staan.

 

Voorbijgangers op straat worden gespaard van de rommelige kamer van de oudste dochter.

En in de kamer van Mila, die net 10 is geworden, heeft het screen nog een extra functie. Met haar ontluikend gevoel voor mode, blijft de straat gespaard van een vaak rommelige kleerkast. Geen slordige inkijk door het grote raam hier dankzij het strakke gaas. Zo lijkt het huis altijd netjes, zelfs met drie kindjes.

 

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium