Overslaan en naar de inhoud gaan

De creativiteit van een architect maakt ons ook creatiever

Sinds de oprichting in 1946 evolueerde Harol als Belgisch familiebedrijf tot een van de meest toonaangevende Europese fabrikanten van zonweringssystemen, rolluiken en outdoor living solutions. We realiseerden reeds honderden projecten in binnen-en buitenland. Daardoor beschikken we over jarenlange ervaring en vergaande expertise.

In dienst van jouw ontwerp

Waar veel bedrijven afhaken bij de creativiteit van een architect, is het voor ons net een uitdaging oplossingen te vinden die niet ten koste van het ontwerp gaan.

Ons breed gamma architecturale zonwering, rolluiken en poorten sluit naadloos aan bij ieder concept. Bovendien zijn onze oplossingen helemaal conform de laatste trends, normen en reglementering.

 

Energiebesparend

Zo zijn we trots dat onze oplossingen bijdragen aan het klimaat en het algemeen welzijn van mensen. Het SANGO-gebouw van Rode Kruis Vlaanderen is daar een voorbeeld van. Met zijn ingebouwde Harol-screens SC800-ZIP behaalde het SANGO-gebouw als eerste niet-residentiële gebouw in België het BREEAM-outstanding certificaat. Dat staat voor British Research Establishment Environmental Assessment Methodology. Het beoordeelt gebouwen op maar liefst negen verschillende domeinen en is het hoogst haalbare internationale certificaat op vlak van duurzaam bouwen.

 

Oplossingen op maat

Zo’n realisaties vragen om maatwerk. Want zoals elk ontwerp uniek is, moeten onze oplossingen dat ook zijn. En we beseffen dat je soms gewoon heel snel praktische zaken zoekt. Zoals een simulatie, ECB-, CAD- en DWG-tekeningen, lastenboeken, schema’s en technische sheets. Dus maken wij die snel en gemakkelijk beschikbaar voor je. 

Contacteer ons