Overslaan en naar de inhoud gaan

Dina Tersago: Brand Ambassador

Dina Tersago, voormalig Miss België en bekend tv-gezicht, steekt naast haar televisiewerk ook graag zelf de handen uit de mouwen. Samen met haar man is ze fervent klusser en verbouwer. In Harol vond Dina de perfecte partner voor zonwerende oplossingen. .

Lees haar verhaal

Ontdek onze gloednieuwe collectie zonneschermen

Onder het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’ introduceert Harol, na jaren van doorgedreven ontwikkeling, drie nieuwe zonneschermcollecties.

Ontdek ze

Het leven buiten, zoals het is

Brigitte en Rob zijn verhuisd naar buiten. Ochtendkoffie, dutje over de middag, een vroege of late apero met vrienden, of zelfs gewoon gezellig tv kijken met z’n tweetjes; het zijn dingen die ze onder hun Harol-terrasoverkapping doen. Buiten is de lucht beter. 

Lees hun verhaal

Gezelligheid in een garagedeur

Bart en Nadia houden van een gezellig avondje in één van hun salons. Ze hebben er namelijk twee, om het extra knus te maken. Ze hadden echter last van een koele tocht die telkens de sfeer verbrak. Deze tocht vond onder andere zijn ingang via de garagedeur en trok via de woonkamer doorheen het hele huis.

Lees hun verhaal

Hou je privé binnen en geluid buiten

Steven en Cindy woonden in een appartement met verouderde rolluiken. Eens verhuisd naar een nieuwbouwwoning, lieten ze Harol-rolluiken plaatsen. Vandaag voelen ze de échte meerwaarde daarvan. Betere isolatie, meer privacy en minder schlagermuziek.

Hou je privé binnen en geluid buiten

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium